• Uit liefde voor haar

    Keratine haar rechttrekken en reconstructie

    Officieel vertegenwoordiger van Vitaker London

  • Officieel vertegenwoordiger van Vitaker London

    Uit liefde voor haar

    Keratine haar rechttrekken en reconstructie

Welkom bij Magic Hair!

Ik ben Kasia! Ik run een kleine Magic HAIR salon in VENLO, waar ik mijn klanten haarverzorgingsbehandelingen aanbied. Bij de behandelingen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van echte, prestigieuze Vitaker London-producten.

Ondanks mijn ruime ervaring ben ik voortdurend aan het leren en blijf ik mezelf ontwikkelen. Het werken in de salon dan is ook mijn grootste passie en ik wil de beste zijn in wat ik doe. Motivatie voor mijn werk levert mij veel tevreden klanten op. Bedankt voor het waarderen van wat ik doe!

Ook organiseer ik trainingen op het gebied van keratine ontkrullen, nanoplastiek en haarreconstructie. Daarnaast ben ik tricholoog en help u graag als u problemen hebt met uw hoofdhuid. Ook run ik een cosmeticawinkel met haarverzorgingsproducten.

Wat maakt mijn salon anders?

Ervaring en kennis

Tijdens mijn jarenlange praktijkervaring in de salon heb ik inmiddels duizenden behandelingen uitgevoerd. Ik ben continu in ontwikkeling zodat ik mijn klanten diensten op het hoogste niveau aan kan bieden. Kijk zelf maar!

Goede prijs

Wat Magic HAIR uniek maakt zijn voornamelijk   de scherpe prijzen Niet alleen vanwege de kwaliteit van de behandelingen, maar ook vanwege de aantrekkelijke prijs en de verleidelijke promoties, kunt u er zeker van zijn dat u tevreden de deur uitgaat.

Nieuwste cosmetica

Ik probeer constant cosmetische nieuwigheden in mijn salon te introduceren en op de hoogte te blijven van de laatste trends Kijk vooral wat ik te bieden heb!

Zorg voor de klant

Ik benader elke klant met een glimlach en veel energie. Ik ben altijd enthousiast om professioneel advies te kunnen geven. Een bezoek aan MAGIC HAIR is puur genieten!

Wat kan ik u bieden?

Haarbehandelingen

Magic HAIR in Venlo is vooral gespecialiseerd in haarbehandelingen, met als taak de haarconditie direct te verbeteren. De prijs voor individuele behandelingen is afhankelijk van de lengte en dikte van uw haar. Het aanbod van de salon omvat: keratine ontkrullen, nanoplastiek, haarbotox, haarreconstructie en haarcryotherapie.

Trichologische behandelingen

Heeft u problemen met uw hoofdhuid en zoekt u de juiste oplossing? Kijk dan eens bij Magic HAIR in Venlo. Daar vindt u behandelingen voor de hoofdhuid, zoals: hoofdhuidpeeling, hoofdhuid detox, ozonsauna, haarpolijsten, hoofdhuidonderzoek en zuurstofinfusie op hoofdhuid en haar.

Professionele trainingen

Magic Hair is een unieke salon waar u naast haar- en hoofdhuidbehandelingen ook gebruik kunt maken van het trainingsaanbod. Cursussen op het gebied van haarverzorging vinden plaats in een gezellige, intieme groep met een ontspannen sfeer. Ik geef volledige aandacht en toewijding aan iedere cursist. Ik bied niet alleen theorie, maar ook praktijk aan. Elke cursist ontvangt na afloop een certificaat.

Cosmetische winkel

Daarnaast run ik een winkel met professionele cosmetica voor keratinebehandelingen en haarverzorging voor bij u thuis. Ik help u graag bij het kiezen van de juiste producten. Geïnteresseerd?

Kijk dan op: www.vitaker.nl

Lees de meningen van mijn klanten

Magic Hair KERATIN Treatment
4.8
Gebaseerd op 64 beoordelingen
powered by Google
Sandra WyszomirskaSandra Wyszomirska
11:50 29 Mar 23
Ik raad de behandelingen van Kasia ten zeerste aan 😍 hierdoor kreeg ik mooi, gezond haar, dat eindelijk begon te groeien 😍❤️ gewoonweg de beste salon 😊
Sylwia WalaszekSylwia Walaszek
15:46 24 Feb 23
Zeer positieve sfeer en sensationele effecten van behandelingen. Prima plek, professionele aanpak en advies. IK RAAD AAN!!! ❤️😊
Joanna SkorowskaJoanna Skorowska
09:14 14 Sep 22
Ik ben erg blij met de opleiding bij de Magic Hair salon 🤩 veel nuttige kennis, geweldige sfeer 🥰 en de beste resultaten dankzij cosmetica van VITAKER ️
Saida Ait OugardSaida Ait Ougard
11:00 19 Jun 22
I have had keratine treatments many times. I have to admit this time I was blown away by the results. It is fantastic!!! I 100% recommend.I have Moroccan weavy and curly hair. My hair is now straight, frizz free and shiny. It looks and feels healthy.The service and the professional knowledge is the best I have seen in a long time.A really friendly owner that speaks English and Polish.***Ik heb meerdere keren een keratinebehandeling gehad. Ik moet toegeven dat ik deze keer versteld stond van de resultaten. Het is fantastisch!!! Ik raad het 100% aan.Ik heb Marokkaans golvend en krullend haar. Mijn haar is nu recht, pluisvrij en glanzend. Het ziet er gezond uit en voelt gezond aan.De service en de professionele kennis is de beste die ik in lange tijd heb gezien.Een erg vriendelijke eigenaar die Engels en Pools spreekt.
Carlo GerritsCarlo Gerrits
15:34 15 Jul 21
Echt fijne mensen daar , en vakkundig. Hebben mij weer goed geknipt, vol tevreden.
js_loader

Zie de galerij van mijn werk

Puteanusstraat 24A
5911EV Venlo
+31 6 49843717
Ma. t/m Vrij. 9:00 uur - 18:00 uur
Zat. 9:00 uur - 15:00 uur
Abonneer op onze nieuwsbrief!
Ontvang informatie over nieuwe producten, catalogi en speciale aanbiedingen
apartmentsundatabasephone-handsetcalendar-fullclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram